Himenek, Mmoj spadł (po raz nasty jak nie dziesiaty) i sie nie chcial wlaczyc... Niestety podczas dlugiego weekendu, ale w pon krotka reklamacja, we wtorek dotarł nowy - moze po czesci przez to ze w niemieckiej sieci, nie mniej - szybciej sie nie dało wymiany zrobic zdalnie, bez jechania do salonu.. A i tam pewnie by nie mieli od reki telefonu
Kabel zasilający subwoofer - którędy przeciągnąć
Zwiń
X
-
Kabel zasilający subwoofer - którędy przeciągnąć
Witam
Kto wkładał subwoofer w bagażnik? Którędy ciągnąć kabel zasilający z akumulatora? Fajnie aby ktoś doradził abym nie musiał pół auta rozbierać aby kawałek kabla przeciągnąć
Patrzyłem od strony kierowcy jak idą wiązki albo linka do otwierania maski, ale wszystko tak upchane, że ani dygu Ktoś pomoże? może jakieś zdjęcia ewentualnie;>?
-
-
stając przed autem od frontu, pod maską mniej więcej na środku, pod podszybiem, jest taka gumowa uszczelka, wystarczy ją wypchnąć i tamtędy wejdzie gruby kabel, jak chcesz to po pracy mogę machnąć foto (też mam 1.8t ale AUQ, ale będzie raczej podobnie, bo w o1 1.9tdi agr miałem bliżej strony kierowcy tę dziure)
Komentarz
-
-
Gość
sciagnij podszybie po stronie kierowcy znajdziesz wspomniana przelotke, tylko ja nie wypychalem jej jak kolega radzi bo w razie czego woda sie latwo przedostanie zrobilem mala dziurke prawie nie widoczna, a kabel wsadzilem tak ze uszczelka sie na nim zacisnela, ale dla pewnosci dalem silikonu, dalej wyciagasz kabel pod kierownica odkrecajac ta klapke i ciagniesz pod progami wyjezdzasz w bagazniku pod podloga czy gdzie tam chcesz.
Komentarz
-
Gość
kabli zasilajacych i sygnalowych nie powinno sie coagnac obok siebie. jakby zaklocenia mimo wszystko nie zniknely mozesz sie rozejrzec za filtrami.
Komentarz
Komentarz